Karin Bisschops - auteur

Karin verzon al op jonge leeftijd allerlei spannende verhalen. Het kwam pas veel later in haar op om de verhalen op papier te zetten. Dit naar aanleiding van een schrijfwedstrijd van VrouwenThrillers waar ze tot haar grote verrassing de tweede plaats veroverde en in een verhalenbundel werd gepubliceerd. Dat smaakte naar meer!

In 2015 eindigde ze met haar verhaal Bis bij de laatste vier en besloot ze een opleiding te volgen aan de Schrijversacademie. Het was geen verrassing dat ze na de basisopleiding te hebben afgerond, koos voor de specialisatie Thriller schrijven. Ze leerde daar onder andere meer structuur aan te brengen in de verhalen en het bekende ‘show don’t tell’.

Ieder jaar schrijft Uitgeverij LetterRijn een wedstrijd uit waaraan Karin graag meedoet. Dit resulteerde in nu voor de derde keer op een rij een publicatie in de verhalenbundel.

Hieronder een greep uit de successen van Karin:

2019 november verhalenbundel Met de beste bedoelingen van Uitgeverij LetterRijn. 2018 november verhalenbundel Deadline van Uitgeverij LetterRijn. 2017 november verhalenbundel Verborgen van Uitgeverij LetterRijn. 2015 Via een wedstrijd van Crimezone.nl zat haar verhaal bij de beste tien. (zesde plaats) 2015 Via een wedstrijd van Uitgeverij de Fontein zat haar verhaal bij de laatste vier. 2014 Via een wedstrijd van Scelta Publishing in de verhalenbundel Zonden van een minnares 2012 Via een wedstrijd van Vrouwenthillers.nl in de verhalenbundel Schrik 2012 Via een wedstrijd van Bieb040 in de verhalenbundel Thriller040

De eerste plaats van schrijfwedstrijd van Moordwijven.

Verder leest Karin veel, is recensente voor een aantal websites, is redactielid plus beheert en begeleidt de leesclubs op VrouwenThrillers.nl.

De volgende stap is het schrijven van een compleet manuscript.

 


Deel deze blog: